Seleccionar página

El Piribus, per l’associació Alt Ter, ha set molt més que una exposició sobre els pirineus ambulant que ha fet parada durant 15 dies a Ripoll.

Mirant enrere, podem dir que per nosaltres ha suposat més de 3 anys d’implicació i esforç. Inicialment ja hi vam posar el nostre granet de sorra a les trobades de la XEPV, més tard vam passar pel treball en grup d’idear i pensar el contingut i els dispositius, finalment, després de la inauguració a Ripoll el dia 29 de Març, vam ajudar als visitants, a diferents poblacions, a entendre una mica més els pirineus com un tot. 

Després de tota aquesta experiència i de, per acabar, la visita del Piribus a Ripoll, ens enduem un bon record.

Concretament a Ripoll hi van passar unes 1000 persones, la majoria de les quals ens van felicitar i transmetent admiració, van valorar positivament l’exposició. Semblava que la gent sortia del Piribus havent après alguna cosa més sobre els pirineus i al ser la finalitat d’aquest museu ambulant, nosaltres estem satisfets.

És una exposició amb molt de potencial, ens mostra molt bé i diversificadament què son els pirineus i sobretot ens permet entendre des de diferents punts de vista què vol dir viure al Pirineu.

En resum. Podem dir que estem satisfets d’haver posat el nostre granet de sorra i finalment haver pogut gaudir del Piribús. Esperem que acabi de tenir un bon viatge pel que queda dels Pirineus!

Fins aviat!

Membres de l’Associació Alt Ter.