Seleccionar página

Aquest matí a les 11h s’han obert les portes del PIRIBUS a la comarca de l’Alta Ribagorça, instal•lat al Pavelló Municipal d’Esports de Pont de Suert, es podrà visitar fins el 25 d’agost cada dia de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Aquesta és la desena parada que realitza el PIRIBUS de les 32 previstes per tota la serralada pirinenca, ja ha estat visitat per més de 11.000 persones.

Paral•lelament a l’estada del PIRIBUS, l’entitat Verd e Blu, encarregada de la dinamització de l’exposició ha preparat un programa d’activitats per descobrir l’ADN Pirinenc, i concretament els valors naturals, culturals i patrimonials de l’Alta Ribagorça.

Aquestes activitats aniran a càrrec de diferents entitats del territori com: el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Cos d’Agents Rurals del Ribagorça, el Camp d’Aprenentatge de la Vall de Boí, l’Associació de Dones del Món Rural i el Centre de Fauna de Pont de Suert; també hi haurà una actuació de Ribatonics i la presencia dels txocs de fusta de PyrArt.
També es realitzaran visites guiades, els dilluns, dimecres i divendres, a les 11.30 hores; els dimarts, dijous, dissabtes i diumenges, a les 18 hores.