Seleccionar página

Després de setmanes de preparació i expectació, aquest dimecres 17 de juliol el Piribus va obrir la seva exposició al públic a la Plaça dels Oms de La Seu d’Urgell, a tocar de la Catedral i l’Ajuntament de la Ciutat. Desprès de l’acte d’inauguració, els educadors responsables de la dinamització de l’exposició van fer una visita guiada a les autoritats i mitjans de comunicació.

La primera jornada a La Seu va recomptar una assistència de més de 150 persones, majoritàriament de La Seu i comarca però també vinguts d’Andorra, França, Àustria o fins hi tot una senyora amb dues nenes petites que ens visitaven des de la part francòfona del Canadà.

 

 

El Piribus serà obert fins el 28 de juliol al vespre i paral·lelament a l’exposició que mostra l’ADN Pirineus s’ha programat un extens i variat programa d’activitats. Volem destacar el tast de tomates autòctones al mercat de la Seu per part d’Ecoladevesa, el Vermutet literari al Piribus per part de l’escriptor pirinenc Pep Coll i les llegendes de Pirineu endins a càrrec de l’actor Salvador Puigmartí, que ens serviran per posar punt i final a l’estada del Piribus a La Seu, que seguirà el seu viatge cap a Esterri d’Àneu on s’hi instal·larà del 29 de juliol al 12 d’agost.