Seleccionar página

Unes 700 persones, majoritàriament de municipis del Gironès, i algunes persones estrangeres, han visitat el Piribus a la ciutat de Girona. Es van obrir les portes de l’exposició el 22 d’agost, i durant 15 dies ha estat obert cada dia i s’han fet visites guiades a l’exposició. Tot i ser unes dates una mica estranyes, doncs la gent encara estava de vacances i el curs escolar no ha començat, l’afluència ha estat ben valorada.

Paral·lelament a la visita a l’exposició, el públic podia realitzar un programa de 5 activitats d’educació ambiental per donar a conèixer la biodiversitat, la geologia, la història humana i el paisatge del Pirineu i l’entorn gironí, els 4 grans blocs que presenta l’exposició. En aquest programa, a part de la Sorellona, hi ha participat altres entitats de la Xarxa Educació Pirineus Vius.

Totes les activitats s’han realitzat, excepte una activitat que s’ha hagut d’aplaçar a causa de les inclemències meteorològiques, i a tots els i les participants els ha agradat molt.

Com a acte de cloenda de l’estada del Piribus, el passat dissabte 4 d’agost es va programar un concert d’acordió diatònic amb en Pere Romaní “Recorregut musical pels Pirineus”.

Enllaç: www.adnpyr.eu